Обновено: четвъртък, 07 юли 2022 15:24

Приложения за Онлайн записване за студент

Свалете приложението "Evrotrust" и се регистрирайте в него

ЕвротръстСвалете приложението Евротръст от Google Play_28fc3_ios.png

Чрез това приложение ще можете да се идентифицирате и подписвате електронно. "Евротръст Технолъджис" АД е доставчик на квалифицирани удостоверителни услуги.

Регистрирайте се в него, като имайте предвид, че за регистрацията ще е необходимо да имате навършени 18 г. към текущата дата и да разполагате с личната си карта.

Регистрацията можете да направите и преди обявения срок за записване.

Регистрацията е безплатна за всички кандидат-студенти на УНСС.

Стъпки при първоначалната регистрация:

  1. Изберете ПИН, с който впоследствие ще се автентикирате пред Евротръст - запомнете го или си го запишете на сигурно място
  2. Въведете три тайни въпроса и отговора, както е показано на екрана - добре е също да ги запомните или да си ги запишете на сигурно място - те ще са Ви необходими при прехвърляне на акаунта на друго устройство или преинсталация. Ако ви трябват, но сте ги забравили - свържете се с Евротръст на тел. 02 90 50 100 (ако линията е заета – наберете 02 448 58 58)
  3. Подгответе личната си карта
  4. Следвайте инструкциите на екрана - приложението ще поиска да снимате личната си карта от двете страни, след което и да снимате лицето си, за да могат да удостоверят Вашата самоличност спрямо показаната лична карта.
Отдалечената квалифицирана електронна идентификация се извършва директно от мобилния телефон. Oтнема минути и има правната стойност на лично явяване. Издава се и удостоверение за квалифициран електронен подпис отдалечено, без лично явяване. Използва се за подписваване на електронни документи през мобилен телефон със същата правна стойност като със саморъчен подпис.
   
При проблеми с работата в приложението на Евротръст, свържете се с тях на тел. 02 90 50 100 (ако линията е заета – наберете 02 448 58 58)

» Научете повече за приложението и компанията Евротръст

Система за записване на УНСС

Влезте в уеб сайта https://zapisvane.unwe.bg (ще бъде активен само в сроковете за записване) и влезте с акаунта, който имате за кандидатстване. Следвайте инструкциите на екрана.

Важно: няма да можете да извършите необходимите действия ако не сте изпълнили предходната стъпка с регистрацията в Евротръст.

Указания за работа


При технически затруднения и въпроси можете да звъните на телефон 0885 010500 или да пишете на имейл: [email protected]