Обновено: събота, 15 юли 2023 13:55

Записване на новоприети студенти по съвместни програми с ТрУ - Стара Загора

За записване за студент в съвместните програми с Тракйски университет - Стара Загора:

  • „Педагогика на обучението по икономика и информатика“,
  • „Киберсигурност и електронно управление“
  • „Компютърна обработка и анализ на данни (Data Science)“
Записването на студентите се извършва Онлайн или в УНСС  отдел „Студенти – бакалавър“ (партерен етаж, кабинет 1029-А).

При Онлайн записване кандидат-студентът трябва да:

1. има регистрация в системата на Evrotrust и след влизане в системата за онлайн записване да подпише с облачния си електронен подпис идентификационен документ в мобилното приложение Evrotrust;

2. избере дали желае да получи единична или комплексна електронна студентска книжка;

3. избере дали желае да бъде здравно осигуряван от УНСС;

4. заплати първата семестриална такса чрез прикачване на платежно нареждане и такса за издаване на електронна студентска книжка.

След успешно записване, студентът е възможно да получи (в зависимост от параметрите на неговото записване за студент) в системата на Evrotrust документи, които трябва да подпише електронно през мобилното приложение Evrotrust (ако е избрал комплексна студентска книжка – заявление към Банка ДСК; ако е приет за обучение срещу заплащане – договор за платено обучение; декларация за здравно осигуряване).

При записване в сградата на УНСС отдел „Студенти – бакалавър“ (партерен етаж, кабинет 1029-А), студентите представят следните документи:

1. диплома за средно образование – оригинал, който след сравняване се връща на притежателя;

2. две снимки – формат 3,5/4,5 см;

3. документи за записване на новоприети студенти по образец (от книжарницата на УНСС) с подробна информация за електронната студентска книжка и заявление за нейното издаване;

4. лична карта, която след проверка се връща на студента;

5. документ за внесена такса за обучение, преведена по банков път в клон на всяка търговска банка (без БНБ) по банкова сметка, както следва:

Семестриални такси за обучение:

"Педагогика на обучението по икономика и информатика" - бакалаври, редовно обучение - 966 лв. семестриална такса за обучение. Ако се записвате онлайн, е необходимо да се заплати и студентска книжка на стойност 7 лв., т.е. общо 973лв. Ако се записвате на място, се закупува комплект за записване от книжарницата на същата стойност от 7лв.
Заплаща се на следната банкова сметка: 

Тракийски университет - Педагогически факултет

УНИКРЕДИТ-БУЛБАНК

IBAN – BG60UNCR76303100117608

BIC – UNCRBGSF

"Киберсигурност и електронно управление" и "Компютърна обработка и анализ на данни (Data Science)" - бакалаври, редовно обучение - 1410 лв. семестриална такса на обучение. Ако се записвате онлайн, е необходимо да се заплати и студентска книжка на стойност 7 лв., т.е. общо 1417лв. Ако се записвате на място, се закупува комплект за записване от книжарницата на същата стойност от 7лв.
Заплаща се на следната банкова сметка: 

Тракийски университет - Стопански факултет

УНИКРЕДИТ-БУЛБАНК

IBAN – BG09UNCR70003116593030

BIC – UNCRBGSF